Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Kaymakamlık, İlçe Milli Eğitim ve Seyhan’dan ortak proje

Kaymakamlık, İlçe Milli Eğitim ve Seyhan’dan ortak proje

Kaymakamlık, İlçe Milli Eğitim ve Seyhan’dan ortak proje

Seyhan Belediyesi, Seyhan Kaymakamligi ve Ilçe Milli Egitim Müdürlügünün ortakligi ile sürdürülen 'Senin Rengin” projesine kendi üretimi olan 13 ton boya ile katki sundu.

Kaymakamlik, Ilçe Milli Egitim ve Seyhan’dan ortak proje

Seyhan’da üretilen boya ile okullar boyanacak

Seyhan üretiyor, Seyhanli kazaniyor

13 ton boya ile okullar renklenecek

Seyhan Belediyesi;  Seyhan Kaymakamligi Proje Koordinasyon Bürosu tarafindan yürütülen ve Ilçe Milli Egitim Müdürlügünün de ortakligi ile sürdürülen 'Senin Rengin” Projesi kapsaminda 30 okulun boyanmasi için 13 ton boya destegi sagladi.

SEYHAN’DAN “OKULAR BOYANSIN”DIYE 13 TON BOYA

“Üreten Seyhan” Sloganiyla üretime yönelen Seyhan Belediyesi, personel kiyafetlerini kendi kurdugu “Kiyafet Atölyesi”nde dikerken, boya atölyesinde de kendi imkanlariyla ürettigi boyayi belediye ihtiyaçlari ve kamu yararina kullanmaya devam ediyor.  Seyhan Belediyesi son olarak, Seyhan Kaymakamligi ve Seyhan Ilçe Milli Egitim Müdürlügünce “Fiziksel ve Ruhsal Iyilesme” hedefi ile ortaklasa yürütülen “Senin Rengin” projesine, kendi üretimi iç ve dis cephe 13 ton boya ile katki sundu.

KOORDINASYON KAYMAKAMLIK’TAN, OKULLAR MILLI EGITIM’DEN DESTEK SEYHAN’DAN

Seyhan Belediyesi, projenin yürütücüsü olan Seyhan Kaymakamligina kendi üretimi olan ve talep edilen renklerdeki boyalari “Boya Atölyesi”nde teslim etti. Boyalari kagit üzerinde teslim alan Seyhan Kaymakamligi Proje Koordinasyon Bürosu Temsilcisi Burcu Baydar, renklerdeki farkliliklar gibi her bireyin kendi rengini, kendi güçlü yanini bulmasina yönelik egitim çalismalarini da kapsayan projenin, fiziki iyilestirmeleri de temel amaç edindigini söyledi. Bu kapsamda teslim alinan boyalarla Seyhan ilçesindeki 30 okulun boyanacagini kaydeden Baydar, okullarin ara tatilinde boya isleminin tamamlanacagini belirtti.

AKAY “ÜRETIMDE, KALITE, ESTETIK VE UYGUNLUK KRITERI ÖN PLANDA TUTULDU”

Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, Seyhan Kaymakamligi ve Ilçe Milli Egitim Müdürlügü ile “Senin Rengin” projesinde yer almaktan mutluluk duyduklarini söyledi.

Daha önce de ibadethaneler, okul ve devlete bagli Kreslerin bakim, onarim ve boyasini yaptiklarini animsatan Baskan Akay, “Senin Rengin” projesine de yaklasik 13 ton boya ile katki sunduk. Üretimi, kalite, estetik ve uygunluk kriterleri dikkate alarak tamamladik. 6 ay sürecek olan projede binalar fiziki olarak desteklenecek, çocuklarimiz da rehber ögretmenlerimizle kendi iç renklerini, güçlü yanlarini fark edecekler. Projenin hedeflenen basariyi asacagina inaniyor emegi geçenlere tesekkür ediyorum

BOYALAR, SEYHAN KAYMAKAMLIGI KOORDINESINDE DAGITILACAK

Seyhan Belediyesince üretilen ve Milli Egitime Bagli okullarin boyanmasi için verilen 650 kova boya, Belediye ekipleri ve kamyonlari ile Seyhan Kaymakamliginca belirlenecek bir okula götürülecek. Boyalar, yine Kaymakamlik koordinasyonunda daha önce belirlenen okullarin yöneticilerine verilecek.



  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli